Magyar nyelvű female metal blog

Fémcsajok

Burning Witches: Larissa gyermeket vár, Courtney Cox kerül a helyére

2023. március 13. - Jurancsik Eszter

bw2_1.jpg

Nemrégiben adta hírül a svájci/holland Burning Witches, miszerint 2023. május 5-ével boltokba kerül ötödik nagylemezük, amelynek a "The Dark Tower" címet adták, illetve az első videoklip is publikálásra került - a korong címadó dalát nem más, mint Báthory Erzsébet ihlette.

A csajok ma bejelentették, hogy a zenekart 2020 nyara óta erősítő gitáros, Larissa Ernst nyárra várja első gyermekét, szülési szabadsága alatt pedig nem más veszi át a helyét, mint az Iron Maidens-ből ismert Courtney Cox. A két csapat tavaly egyébként közös turnét nyomott le az Államokban, és jó barátságot is ápolnak egymással.

larissa.jpg

Larissa 2020 óta tagja a Burning Witches-nek - most anyai örömök elé néz

A boldog kismama a következőket üzente a fanoknak:

Kedves rajongók, barátok és metalosok, egy ideig nem fogok tudni játszani, lévén édesanya leszek. Hihetetlenül boldog vagyok, hogy valóra vált ez az álmom, de már most hiányoznak boszorkánytestvéreim és mindannyian. Boldog vagyok, hogy sikerült megoldani a dolgokat addig, amíg nem tarthatok veletek, és köszönet illeti a lányokat a rugalmasságért és a szeretetükért, és Courtney-nak, hogy részt vesz a követekző bulikon. Továbbá köszönet a fantasztikus rajongóinknak, a kiadónak, a támogatóinknak és minden érintettnek!

Courtney eképpen köszönte meg a felkérést:

Hol is kezdjem? Régóta barátok vagyunk a csodálatos boszikkal, és az, hogy a gitáromat kölcsönözhetem nekik, több, mint megtisztelő. Larissának: remélem, büszke leszel rám! Készen állok a bevetésre!

Természetesen Laura, Romana, Jeanine és Lala is támogatásukról biztosították Larissát, egyúttal azt is felfedték, hogy nemsokára érkezik az új album második klipes dala.


maxresdefault_13.jpg

Courtney Cox veszi át Larissa helyét a koncerteken

 

A bejegyzés trackback címe:

https://femcsajok.blog.hu/api/trackback/id/tr8918071006

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása