Magyar nyelvű female metal blog

Fémcsajok

Klippremier: Xandria - Your Stories I'll Remember

2023. november 14. - Jurancsik Eszter

xandria_3.jpg

A tavaly nyáron újjáalakult szimfometalos Xandria "The Wonders Still Awaiting" című, idén februárban megjelent albumával járja a világot, amelyről hat kislemez (RebornYou Will Never Be Our God, GhostsThe Wonders Still Awaiting, Two Worlds, My Curse Is My Redemption) jelent meg eddig, a dalok pedig egytől egyig szép sikereket arattak.

A zenekar a mai nappal újabb kisfilmet tárt a nagyérdemű elé, amely a Your Stories I'll Remember című szerzeményükhöz készült, és amely dalról így mesélt az Ambre Vourvahis vezette formáció:

Mivel a Your Stories I´ll Remember abszolút rajongói kedvenc lett az új "The Wonders Still Awaiting" című albumunkról, egy gyönyörű klipet forgattunk hozzá, amelyben Ally Storch (Subway to Sally) csellón és hegedűn játszik. A dal arról szól, hogy elveszítünk valakit, aki közel áll hozzánk, és még ha soha többé nem is hallhatjuk a hangját, megőrizhetjük a történeteket, amiket az életéről mesélt nekünk, és amit együtt éltünk át vele - így tovább él számunkra, és azok számára is, akiknek továbbadjuk a történeteit.

Íme, a videó!

A bejegyzés trackback címe:

https://femcsajok.blog.hu/api/trackback/id/tr6918258147

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása