Jövő héten érkezik a Xandria vadonatúj kislemeze

2024. szeptember 23. 17:23 - Jurancsik Eszter

xandria-band-2-188539_1080x675.jpg

A két évvel ezelőtt teljes vérfrissítésen átesett német szimfometal zenekar első albuma az új felállásban 2023-ban, "The Wonders Still Awaiting" címmel került boltokba. Az új énekesnő, Ambre Vourvahis érkezése igencsak jót tett a csapatnak, ugyanis a Xandria eddigi pályafutása során az eddigi legeklektikusabb lemez készült el. Vourvahis ráadásul nagyon sokoldalú; nemcsak szopránját csillogtatja, hanem hörgést is beépít előadásmódjába, új színt hozva az együttes hangzásvilágába.

A formáció ősszel Európában turnézik a Sirenia társaságában, amely koncertsorozat november 19-én kezdődik Varsóban, és december 30-án a hollandiai Udenben ér véget, ám addig sem hagyja csemege nélkül rajongóit a banda: közösségi oldalaikon jelentették be, miszerint október 2-ával friss videoklippel jelentkeznek - a kórusból már hallhatunk pár pillanatot.

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://femcsajok.blog.hu/api/trackback/id/tr5218497968

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása