Magyar nyelvű female metal blog

Fémcsajok

Újabb Epica-bébi érkezik: Mark Jansen apa lesz - Laura Macrí babát vár

2023. október 25. - Jurancsik Eszter

563163_455145857862989_827870809_n.jpg

2011-ben talált egymásra az Epica holland énekes-gitárosa, Mark Jansen és az olasz származású operaénekesnő, Laura Macrí, aki akkor már egy éve volt tagja a Mayan-nek, a zenész másik projektjének. Mark elmondása szerint azonnal beleszeretett a déli szépségbe, akivel jelenleg is Szicíliában élnek.

A zenész most az Epica közösségi oldalain jelentette be, miszerint hamarosan édesapa lesz, ugyanis Laura első gyermekükkel várandós, ez pedig érinti a csapat koncertjeit is.

Először is nagy örömmel tölt el, hogy bejelentsem: az Epica-család bővülni fog, ugyanis hamarosan apuka leszek. Nem voltam biztos abban, hogy a közelgő koncerteken felléphetek - bár megvettem a jegyeimet Athénba és Isztambulba - de most itthon nagyobb szükség van rám. Szerencsére felkészültünk erre a forgatókönyvre is, egy barátunk, aki csodálatos zenész is, Asim Searah ugrik be helyettem a bulikon. 

Asim a Wintersunban játszott 2017 és 2022 között, most pedig izgatottan várja, hogy az Epicával álljon egy színpadra - egyébként vendégeskedett az együttes tavaly megjelent, "The Alchemy Project" című középlemezén, a The Miner című szerzeményben. 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://femcsajok.blog.hu/api/trackback/id/tr1218242977

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása