Magyar nyelvű female metal blog

Fémcsajok

Dalpremier: New Years Day - Vampyre

2023. szeptember 30. - Jurancsik Eszter

384995887_873880324099843_7121964485261170927_n.jpg

Befutott a New Years Day vadonatúj kislemeze, a Vampyre, így készülvén a Halloweenre. A kaliforniai rockzenekar legutóbbi soralbuma 2019-ben, "Unbreakable" címmel került boltokba, tavaly pedig kiadták a Hurts Like Hell című dalukat.

Azt is elárulta Ashley Costello énekesnő: javában dolgoznak új albumukon.

Nem sietünk el semmit. Korábban úgy mentek a dolgok, hogy >>Csináljunk egy lemezt és menjünk turnézni<<, ezúttal azonban nem kapkodtunk. 

- mesélte a frontasszony.

Tegnap egy friss, ropogós szerzemény látott napvilágot, amely a Vampyre címet viseli, és amelyet a Hurts Like Hell folytatásaként definiál a csapat.

A Vampyre főleg azoknak szól, akik egy nárcisztikus, rosszindulatú emberrel küzdöttek vagy küzdenek. Ők olyan emberek, akik megpróbálják kiszívni belőled az életet, akárcsak a vámpírok. Mivel én személyesen megtapasztaltam, hogy milyen egy ilyen típusú szörnyeteggel együtt élni, szerettem volna egy dalt írni mindenkinek, aki hasonlót él át, remélve, hogy segíthet nekik erőre kapni, hogy legyőzzék az illetőt. Szóval ez a dal mindenkinek szól, aki már találkozott ilyen emberrel. A lényege, hogy ne hagyd szívni a véredet és az erődet!

- írja az új dalról a banda.

A bejegyzés trackback címe:

https://femcsajok.blog.hu/api/trackback/id/tr3418224945

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása