Magyar nyelvű female metal blog

Fémcsajok

Klippremier: Amaranthe - Damnation Flame

2023. június 27. - Jurancsik Eszter

62b6b5d8-amaranthe-to-release-orchestral-version-of-crystalline-from-manifest-album-next-week-image.png

A skandináv tagokból álló Amaranthe befejezte új, sorban hetedik albumának felvételeit, ám a korong címét még titok fedi. 

Történt némi változás is a zenekar háza táján, ugyanis a hörgésért felelős Henrik "GG6" Englund elhagyta a csapatot - a legutóbbi, "Manifest" (kritika ITT) címet viselő nagylemezen szerepelt utoljára a zenész - helyét Mikael Sehlin vette át.

A mai napra ígérte új dalát a zenekar, amely a Damnation Flame címet viseli.

A Damnation Flame sok tekintetben új utat nyit meg számunkra, méghozzá a lehető legjobb módon. Ez a legelső Amaranthe-dal, amelyben szimfonikus elemek hallhatók, - ezt már régóta szerettük volna, a sötét vámpíros téma pedig tökéletesen illeszkedik a modern dallamos metalhoz! Az Amaranthe mindig is a határtalanságról szólt, és arról, hogy mindig feltaláljuk magunkat - mostanra már tudjátok, hogy váratlan dolgokat is alkothatunk. A zenébe 100%-ban tiszta szenvedélyt adunk, ezt pedig te magad is megtapasztalhatod majd az első másodperctől kezdve - élvezd a Damnation Flame-et, és ígérjük, hogy még sok minden más is hamarosan napvilágra kerül!

- vezette fel az új szerzeményt a banda, íme a hozzá készült kisfilm!

A bejegyzés trackback címe:

https://femcsajok.blog.hu/api/trackback/id/tr318154758

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása