Magyar nyelvű female metal blog

Fémcsajok

Dust In Mind: nézd meg a csapat speciális show-ját!

2023. február 27. - Jurancsik Eszter

dim_2.jpg

"On The Right Track" címmel elérhetővé vált a strasbourgi industrial metalt játszó Dust In Mind speciális koncertje, amely alkalmával felcsendültek dalok a régebbi lemezekről éppúgy, mint a 2021 novemberében kiadott "CTRL" című soralbumukról (utolsó két korongjukról ITT és ITT olvashatók kritikák). A felvétel még 2021 folyamán került rögzítésre.

A videó különlegessége, hogy táncosok is szerepelnek a felvételen, akik látványosabbá teszik az egyébként is lenyűgöző képvilágot. Az energikus színpadi jelenlétnek, az egyedi dallamvilágnak és nem utolsó sorban Jennifer Gervais énekesnő tehetségének köszönhetően a banda gyorsan felemelkedett a modern/industrial metal bandák közé.

Készülj fel a metal zene és a modern tánc igazi fúziójára! A Dust In Mind új videója a nyers energia és kreativitás elsöprő megjelenítése, amit nem akarsz majd elszalasztani. Ez a videó bemutatja a zenekar jellegzetes hangzását, a súlyos riffeket, a kemény dobokat és a szárnyaló éneket, miközben egy magával ragadó, lélegzetelállító táncelőadást is láthatsz. A metal és a modern tánc kombinációja egyedi, lebilincselő vizuális-és hangélményt eredményez.

- írja a zenekar a felvétel kapcsán. 

Ne szalaszd el!

Setlist:

Intro

Lost Control

Take Me Away

Another Dimension

Get Out

Break

Day 0

No Way Out

Empty

Synapses

This Is The End

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://femcsajok.blog.hu/api/trackback/id/tr3818059676

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása