Magyar nyelvű female metal blog

Fémcsajok

Jen elhagyja a Dust In Mind-ot

2023. augusztus 06. - Jurancsik Eszter

339457766_607296764788726_866721254383705904_n.jpg 

Négy bitang erős album és számtalan sikeres koncert után a strasbourgi modern metalos Dust In Mind frontlánya, Jennifer Gervais ma bejelentette: elhagyja a zenekart.

Döntésének hátterében személyes okok húzódnak meg, közösségi oldalain a következőket írta:

Szeretett közösségem és kedves barátaim, végtelenül nehéz szívvel és könnyekkel a szememben írom ezeket a sorokat, hogy bejelentsem, úgy döntöttem, kilépek a Dust In Mindból. Személyes okokból kifolyólag kell távoznom ebből a zenekarból, amelyet 10 évvel ezelőtt alapítottam, és amelybe minden bátorságomat, időmet és szívemet beleadtam. Ezért bejelentem, hogy mostantól nem leszek jelen a következő koncerteken. Akkor kell távoznom, amikor még mindig van fény az emlékeken, amelyeket átölelek, hogy megőrizzem a pozitív képeket. Biztosan megértitek, ha el kell mennem, egy komoly helyzet miatt történik. A legnehezebb döntés elbúcsúzni a gyermekemtől.

- vezette fel nehéz sorait az énekesnő, aki 2013-ban alapította a bandát, első albumuk, a "Never Look Back" pedig 2015-ben jelent meg, amelyet további három követett: "Oblivion" (2017), "From Ashes To Flames" (2018) és "CTRL" (2021).

De van egy mondás, hogy néha a fájdalmas végek valójában álruhába bújt csodás kezdetek, úgyhogy megpróbálok én is így gondolkodni, és további sikeres folytatást kívánok a Dust In Mindnak és a zenésztársaimnak. Arra kérlek benneteket, hogy tartsátok meg a pozitív képet az együttesről, tartsátok tiszteletben életem legnehezebb döntését, és ne ítéljetek el senkit ebben a helyzetben. Ez most senkinek sem könnyű.

288667650_10227782763704695_2958981976840669338_n.jpg


Szeretném megköszönni nektek, a legjobb rajongóknak ezen a világon a támogatást és a hűséget. Nektek, veletek játszani volt a legjobb dolog, amit valaha is csináltam. Megosztani egymással ezt az energiát és erőt. Az, hogy a reakcióitok és a mosolyotok feltöltött, örökre megmarad az emlékezetemben. És köszönöm a csodálatos stábtagoknak, minden partnerünknek, hogy velünk tartottak ezen a fantasztikus utazáson, és köszönöm a zenekari barátaimnak is ezeket a gyönyörű emlékeket, amelyeket életem végéig meg fogok őrizni. Őszintén köszönöm. A zenei utam azonban itt még nem ér véget. Kövessetek a közösségi oldalaimon, és folyamatosan tájékoztatni foglak titeket. Vigyázzatok magatokra gyönyörű lelkek és hamarosan találkozunk.

A francia énekesnőre alaposan rájárt a rúd az elmúlt időszakban. Tavasszal megírtuk, hogy méhdaganattal, petefészek-csavarodással és endometriózissal operálták meg, miután egy csomót fedezett fel a hasában, de korábban is sok kellemetlenséget okoztak neki az erős menstruációs görcsök. Szerencsére Jen méhét és petefészkeit sikerült megmenteni, de az endometriózisra kapott kezelések rengeteg mellékhatással jártak. 

Reméljük, mihamarabb hallunk rólad, Jen! 

 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://femcsajok.blog.hu/api/trackback/id/tr9418187361

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása