Magyar nyelvű female metal blog

Fémcsajok

Megtalálta ideiglenes énekesnőjét a Dust In Mind

2023. augusztus 11. - Jurancsik Eszter

346641751_257329153535551_335332309740889687_n.jpg

Néhány nappal ezelőtt jelentette be Jennifer Gervais, a modern metalos Dust In Mind frontlánya, hogy személyes okok miatt távozik a zenekarból, amelyet ő maga alapított 2013-ban, és négy igen erős albumot adott ki zenésztársaival - a 2018-as "From Ashes To Flames"-ről és a 2021-es "CTRL"-ról ITT és ITT írtunk kritikát.

Jen rendkívül nehéz szívvel hozta meg döntését, amelynek részleteire nem tért ki, ám szó nincs arról, hogy a 35 éves énekesnő végleg eltűnik a zenei életből: továbbra is aktív marad, és tervei szerint más művészekkel dolgozik majd együtt.

A fiúk - Dam, Xavier, Thomas és Philippe - azonban életben tartják a csapatot, és egy mai Facebook-bejegyzésből az is kiderült, hogy megtalálták az énekesnőt, aki az idei évre leszervezett koncerteken Jen helyett színpadra áll. A fiatal hölgyet Maëllie-Jenny Dewaillynek hívják, ám mint csak beugrós énekes került bemutatásra.

Miután Jennifer úgy döntött, hogy távozik a Dust In Mindból, alapos megfontolás után eldöntöttük, hogy megcsináljuk a 2023-as évre leszervezett eseményeket. A szervezők iránti tiszteletből határoztunk így, és természetesen miattatok is, hihetetlen energiát adtatok a támogató üzeneteitekkel. Örömmel köszöntjük Maëllie-Jenny Dewailly-t, aki segít nekünk vállalni az idei évben még hátralévő dátumokat. Köszönjük neki, hogy volt energiája betanulni egy koncertprogramot néhány hét alatt, és betölteni ezt a kihívást jelentő szerepet. És tudjuk, hogy zseniálisan fogja csinálni. Tartunk még néhány meglepetést is számotokra! Köszönjük, hogy szeretettel fogadtátok őt!

A bejegyzés trackback címe:

https://femcsajok.blog.hu/api/trackback/id/tr2218191453

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása