Magyar nyelvű female metal blog

Fémcsajok

Klippremier: Visions of Atlantis - Clocks

2023. január 09. - Jurancsik Eszter

288656084_561234245362667_4224592799252928125_n.jpg

Letarolta a listákat az osztrák Visions of Atlantis tavaly megjelent "Pirates" című albuma, amelyről a testvérblogon mi is írtunk kritikát.

2019 nyarán a csapat francia énekesnője, Clémentine Delauney kijelentette: zenekarával a szimfonikus metal újradefiniálásán dolgoznak, miután előző korongjuk, a "Wanderers" (2019) mérsékelt sikereket ért csak el. 

A "Pirates" a lélek sötétebb zugaiba kalauzolja el a hallgatót, a rajta rögzített dalok pedig jóval keményebben szólnak, nem beszélve arról, hogy Clemi is jobban kihasználja remek hangi adottságait. Nemcsak afféle porhintés volt tehát a banda ígérete, az eddigi kislemezek - Master The Hurricane, Legion Of The Seas, Melancholy Angel - szép sikereket értek el, ma pedig újabb kisfilmmel jelentkezett a formáció, amely a Clocks című tételhez készült. 

Nagyon boldogok vagyunk, hogy kiadhatunk egy klipet a "Clocks"-hoz, mivel imádjuk ezt a dalt, és észrevettük, hogy hamar a rajongóink egyik kedvence lett! Ezt a közönség reakcióiból is láthattuk, valahányszor tavaly élőben játszottuk ezt a dalt! Itt van egy szórakoztató kép arról, hogy milyen lehet kalózként élvezni az életet, és emlékezni arra, hogy az óra bizony ketyeg...

- írta a videó kapcsán Clémentine, egyúttal az is kiderült: a csapat tavasszal headliner zenekarként Észak-Amerikában indul turnéra.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://femcsajok.blog.hu/api/trackback/id/tr3818022342

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása