Magyar nyelvű female metal blog

Fémcsajok

Klippremier: Visions Of Atlantis - Legion Of The Seas, májusban jön az új album

2022. március 07. - Jurancsik Eszter

visions-of-atlantis_1.jpg

2019 nyarán, "Wanderers" címmel jelent meg az osztrák/olasz/francia Visons Of Atlantis utolsó nagylemeze, 2020 októberében pedig új koncert DVD-t is a piacra dobtak, amely főleg e korongnak, illetve elődjének, a "The Deep&The Dark" (2018) dalaira épült.

A Clémentine Delauney vezette formáció ma jelentette be: május 30-án érkezik nyolcadik nagylemezük, amely a "Pirates", azaz Kalózok címet viseli majd. 

Kalóznak lenni számunkra azt jelenti, hogy teljes mértékben tudatában vagyunk az életünknek, és a saját kezünkben tartjuk azt; szabadon élünk és gondolkodunk, az élet egy kaland számunkra, annak minden fényével és sötétségével együtt. Az új albummal egy új korszakot nyitunk a Visions Of Atlantis számára, felvállalva azt az identitást, amellyel már évek óta kacérkodunk - olyan zenét csinálunk, ami valóban összhangban van a lelkünkkel. 

- így vezette fel az új album hírét a zenekar a Facebookon, 2019-ben pedig Clémentine is elmondta: a banda új alapokra kívánja helyezni a szimfonikus metált. 

Folytatjuk az utunkat, amely sötétebb vizeken, hevesebb viharokon visz át minket, ahol minden háttérként szolgál egy metaforához a személyes fejlődésről és a spiritualitásról. Ha a 'Wanderers' inkább az utunk fényes oldaláról szólt, a 'Pirates' egyértelműen mélyen az árnyékba visz minket, ahol másfajta szörnyekkel nézünk szembe az út során.

A lemez számlistája:

1. Pirates Will Return

2. Melancholy Angel

3. Master The Hurricane

4. Clocks

5. Freedom

6. Legion Of The Seas

7. Wild Elysium

8. Darkness Inside

9. In My World

10. Mercy

11. Heal The Scars

12. I Will Be Gone

A borító:

a3571701910_10.jpg

Az első klipes dal is elérhetővé vált, ez pedig a Legion Of The Seas, amelyről a zenekar így mesélt:

A 'Legion Of The Seas' egy állásfoglalás, amely megtestesíti azt a szellemiséget, amit az egész lemezen végigviszünk. Nem számít, mivel állunk szemben, mi önmagunk maradunk és uraljuk az életet. Örömmel üdvözöljük a hallgatókat a Visions Of Atlantis új korszakának fedélzetén ezzel az erőteljes videóval, amely a lemez egyik legsúlyosabb dalához készült. Színészi jelenetek találkoznak egy tüzes zenekari előadással, mindez nagyon mozihoz hasonló módon, a legjobb módon közvetítve az univerzumunkat.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://femcsajok.blog.hu/api/trackback/id/tr5517774758

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása