Magyar nyelvű female metal blog

Fémcsajok

Simone Simons énekel az Apocalyptica új dalában - Rise Again

2022. december 16. - Jurancsik Eszter

fotojet_31.jpg

Az Apocalyptica és az Epica 2023 elején indulnak közös európai turnéra, amelynek keretein belül hazánkban, a budapesti Barba Negrában is tiszteletüket teszik március 22-én.

Azonban a finn csellómetalt játszó csapat és a holland szimfometalosok nem bírtak magukkal, és egy közös dalt készítettek, amelynek címe Rise Again, és Simone Simons énekel benne.

Eicca Toppinen a következőképpen nyilatkozott a közös felvételről:

Csodálatos volt Simone Simons-szal leforgatni a Rise Againt! Az 'Epic Apocalypse' turné szervezésekor ötlött fel bennünk, hogy az Epicával való együttműködés szálait szorosabbra fűzhetnénk egy közös dallal. A 'Cell-0' albumunkon található Rise Again hangulata és szépsége tökéletesen idomul Simone egyedi hangjához, nagyon örülünk, hogy együtt dolgozhattunk vele, és mindannyian izgatottan várjuk a turnét, hiszen különleges és csodás lesz!

Íme, a kisfilm:

 

A bejegyzés trackback címe:

https://femcsajok.blog.hu/api/trackback/id/tr6018003824

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása