Magyar nyelvű female metal blog

Fémcsajok

Stream of Passion: középlemezt rögzít a zenekar!

2022. november 13. - Jurancsik Eszter

Október végén nem kis meglepetést okoztak a metal rajongóknak a Stream of Passion zenészei, akik bejelentették: újra összeállnak.

stream_of_passion_rockbook_1.jpg

A csapat 2005-ben alakult, négy stúdióalbumot és két DVD-t is kiadtak, a másodikat feloszlásuk évében, 2016-ban, "Memento" címmel, afféle búcsúajándékként.

A tagok különböző projektekben is megmutatták tehetségüket, Marcela Bovio, a zenekar mexikói születésű énekesnője például szólóalbumokkal is jelentkezett, teljes értékű tagjává vált az Epicás Mark Jansen által alapított MaYaN-nek, valamint saját projektet is létrehozott Dark Horse, White Horse név alatt. És ne felejtsük el, hogy mindeközben legyőzött egy igen súlyos betegséget, a méhnyakrákot.

Az együttes 2023. szeptember 9-én, a hollandiai Dynamo fesztiválon jön össze újra, ott, ahol karrierjük is elkezdődött, és egy káprázatos koncertet terveznek adni. A reunion koncert bejelentésekor a formáció nem tért ki arra, hogy csak egy buli kedvéért egyesítik újra erejüket, vagy ismét zenekarként működnek tovább, ám Marcela mai hírleveléből erre is választ kapunk:

Egy EP felvétele és kiadása is szerepel a terveink között, vadonatúj dalokkal. Az elmúlt évben a dalok írása közben egyszerűen nem tudtam eltekinteni attól a ténytől, hogy némelyiknek egyértelműen Stream of Passion-ös hangulata van, ami egyfajta inspirációt adott ehhez az egész újraegyesüléshez :)

- fedte fel az énekesnő, 

Ehhez egy közösségi finanszírozási kampányt fogunk indítani, mivel gyakorlatilag a nulláról kell mindent újrakezdenünk. A kampány a koncertjegyek értékesítésével egy időben fog elindulni, így egyúttal néhány csemegéhez is hozzájuthatsz majd! Nagyon izgatott vagyok emiatt! De egy kicsit ideges is vagyok, azt kell mondanom. Ez egy hatalmas dolog, és nagyon remélem, hogy számíthatunk a segítségetekre!

A bejegyzés trackback címe:

https://femcsajok.blog.hu/api/trackback/id/tr9617977466

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása