Magyar nyelvű female metal blog

Fémcsajok

November 3-án érkezik az új Xandria-dal

2022. október 23. - Jurancsik Eszter

0028760730_10.jpg

Májusban mint egy főnixmadár, született újjá közel ötéves tetszhalott állapotából a német illetőségű Xandria a Reborn című dal képében. Miután 2017 szeptemberében Dianne van Giersbergen kivált a csapatból, a legénység Marco Heubaum alapítót leszámítva teljesen lecserélődött, új frontasszonyuk pedig a görög-francia származású Ambre Vourvahis lett, akit rögtön a mély vízbe dobtak, hiszen a Visions of Atlantis-szel indultak turnéra. A zenekar hazánkban is koncertet adott, amelyről ITT olvashattatok beszámolót.

Szeptemberben megérkezett a második dal is Ambre énekével, You Will Never Be Our God címmel, ma pedig az együttes bejelentette: november 3-án hallhatjuk a harmadik szerzeményt is a készülő új albumukról, amelyről eddig nincsenek infók. A dal a Ghosts címet viseli majd, és egy kis ízelítőt is közétett a banda a Facebookon:

 

A bejegyzés trackback címe:

https://femcsajok.blog.hu/api/trackback/id/tr5117960848

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása