Magyar nyelvű female metal blog

Fémcsajok

Vadonatúj dalt izzított az Amaranthe! Klippremier - Find Life

2022. október 07. - Jurancsik Eszter

ab6761610000e5eb27f24205a95494ea20ace608.jpg

A svéd és dán tagokból álló modern metalos Amaranthe 2020 nyarán adta ki "Manifest" című albumát, amely elmondásuk szerint az eddigi legkeményebb anyagukra sikeredett. Az albumról -amelyről ITT olvashattok kritikát,- olyan dalokat hozott ki a zenekar, mint a vírushelyzet inspirálta Viral, a Noora Louhimo-val (Battle Beast) felvett Strong, vagy éppen a Do Or Die, amelyben a zenekar menedzsere, Angela Gossow (ex-Arch Enemy) is vendégeskedik.

A banda felállásában történt egy kis változás, ugyanis nyár elejével a 2013 óta a zenekart hörgésével erősítő Henrik "GG6" Englund elhagyta zenésztársait. Indoklása szerint a csaknem két éves karantén alatt rájött: szeretne minél több időt tölteni a családjával, így sok szerencsét kívánt Elize Rydnek és csapattársainak. Azonban azt is elárulta: nem tűnik el a zenei életből, szólóban folytatja tovább, a formáció pedig október 30-án, a német Beyond The Black társaságában, a Barba Negrában teszi tiszteletét.

Az ötfősre fogyatkozott együttes sem búsult sokáig, ugyanis tegnap egy friss, ropogós dallal jelentkezett, amely a Find Life címet viseli.

Új album boltokba kerüléséről egyelőre még nincsenek hírek, ám annyit tudni lehet, hogy a csapat dolgozik már az új anyagon.

A bejegyzés trackback címe:

https://femcsajok.blog.hu/api/trackback/id/tr7817949070

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása