Magyar nyelvű female metal blog

Fémcsajok

Amaranthe: itt a Noora Louhimoval közös dal videója!

2020. augusztus 14. - Jurancsik Eszter

Eredetileg e hónap végére tervezte kiadni új, Manifest címre keresztelt új nagylemezét a svéd és dán tagokból álló Amaranthe, ám a világon tomboló koronavírus-járvány miatt rengeteg zenész kényszerült tervei átütemezésére. Elize Rydék ígérete szerint azonban már nem kell sokat várnunk a formáció kiadványára, ugyanis október 2-ával elérhető lesz.

eed2dswu8aa61km.jpg

Az albumról eddig két dalt hallottuk-láttunk, a Do Or Die-t, amelyben a banda menedzsere, az egykori Arch Enemy-frontasszony Angela Gossow is vendéghörög, valamint a vírushelyzetről (is) íródott Viralt. 

Korábban a zenekar megmutatta rajongóinak a lemezborítót éd a dallistát is, most pedig újabb meglepetéssel rukkolt elő a csapat: klipet forgattak a Strong című dalukhoz, amelyben nem más hallható, mint a finn Battle Beast-énekesnő Noora Louhimo, íme:

 

A bejegyzés trackback címe:

https://femcsajok.blog.hu/api/trackback/id/tr216140120

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása