Magyar nyelvű female metal blog

Fémcsajok

2023-ra ígéri új albumát a Within Temptation

2022. augusztus 20. - Jurancsik Eszter

wt_1.jpg

Nem titok, hogy a Within Temptation jó ideje tervezgeti új albumát, amely az elképzelések szerint a 2019-es "Resist" nyomdokain menetel majd, vagyis teljes mértékben a modern hangzást követi rajta az egykor szimfonikus-gótikus metálban utazó banda.

Eddig négy kislemezzel jelentkezett a holland hatosfogat, 2020 májusában az Entertain You jelent meg, amelyet a The Purge követett az év novemberében. 2021 nyarán jött ki a Shed My Skin, és csaknem egy éves szünet után hallhattuk a Don't Pray For Me-t.

Most egy internetes magazinnak mesélt a további tervekről Stefan Helleblad gitáros és az énekesnő Sharon den Adel. Kiderült: nincs megállás a banda háza táján.

Folyamatosan dolgozunk az új anyagon, vannak dalok, amiket felvettünk. De sosem tudhatod, mi lesz a vége - vagy elkészülnek, vagy nem.

- kezdte Stefan, majd így folytatta:

De rengeteg dalt írunk és rengeteget rögzítünk, és remélhetőleg jövőre kész lesz az új album - még meglátjuk.

Sharon hozzátette:

Régóta a pályán vagyunk és próbálunk inspirálódni az újabb bandákból, amiket hallunk. Ezeket megpróbáljuk megvalósítani a saját hangzásunkkal és igyekszünk naprakészek maradni. Ugyanakkor nem az új hangzásokkal akarunk haladni, hanem valami olyasmivel, ami számunkra frissítő és inspiráló. 

gettyimages-1405100256-612x612.jpg

Ez tart minket mozgásban, ez teszi számunkra élvezetessé, hogy még mindig zenét csináljunk. 25 éve létezünk - és most tényleg öregnek érzem magam - de nem baj, hiszen fejlődni kell. Szóval nincs kimondott recept, de minden alkalommal alaposabban megnézzük, mi inspirál minket. És ez bármi lehet.

A bejegyzés trackback címe:

https://femcsajok.blog.hu/api/trackback/id/tr317911869

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása