Magyar nyelvű female metal blog

Fémcsajok

Lassan, de biztosan elkészül az új Within Temptation-album!

2022. július 27. - Jurancsik Eszter

20190802_wacken_wacken-open-air_within-temptation_0434.jpg

Az elmúlt két évben a holland Within Temptation főleg csak kislemezeket adott ki, habár jó ideje tudni lehet, hogy készülőben van az új stúdiókorong is, amely a tervek szerint a 2019-es "Resist" nyomdokain halad majd.

A korábban gótikus-szimfonikus metálban utazó banda napjainkban már teljes mértékben a modern hangzást követi, legutóbbi négy daluk (Entertain You, The Purge, Shed My Skin, Don't Pray For Me) pedig szép sikereket ért el.

Most a Chaoszine faggatta ki az énekesnő Sharon den Adelt, hogy mi lesz a következő lépés.

Még nincs meg a hivatalos dátum, amikor az új lemez megjelenik, de már a dalok befejezésén dolgozunk. És persze a koronavírusos időszak alatt is kiadtunk dalokat, amelyek az albumon is hallhatók lesznek. Valamikor a jövő év elején érnek véget a munkálatok. 

Legutóbbi klipes daluk, a Don't Pray For Me talán még az Entertain You-nál, The Purge-nél és a Shed My Skin-nél is nagyobbat szólt, ugyanis egy olyan témát vesz alapul, amely nagyon jelen van a mindennapokban:

A szám a hitrendszerek és a félelmek másokra erőltetése ellen küzd, és azt szorgalmazza, hogy mindenki elfogadja a másik útját. Ez a himnusz arról szól, hogy megbarátkozzunk azzal a ténnyel, hogy a meggyőződések lehetnek változékonyak, sokfélék vagy őszintén szólva: különbözőek. Az embereknek meg kell engedni, hogy a saját sorsukat kövessék.

A bejegyzés trackback címe:

https://femcsajok.blog.hu/api/trackback/id/tr4617892267

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása