Magyar nyelvű female metal blog

Fémcsajok

Élőben követheted az Epica újabb megabuliját!

2022. július 27. - Jurancsik Eszter

295172498_585333799627090_6993216726350394137_n.jpg

Korábban beszámoltunk arról, hogy az Epica újabb nagyszabású koncerttel készül szeptember 3-án, megünnepelve alakulásuk 20. évfordulóját.

A zenekar 2021 februárjában adta ki nyolcadik, "Omega" című nagylemezét, amely a rajongók és a szakma tetszését is egyaránt elnyerte, majd szintén tavaly nyáron stream-koncerttel örvendeztette meg rajongóit a csapat, amelyet decemberben DVD-n is kiadtak.

A szeptember 3-i koncert -hasonlóan a 15. évfordulós bulihoz, amelyet 2018-ban rendezett az együttes- a Poppodium 013-ban lesz megtartva, és Simone Simonsék elmondása szerint már minden jegy elkelt. Ám akik nem jutnak el személyesen a koncertre, nem maradnak ki a jóból: az eseményt élőben is követni lehet majd a világhálón. A rajongók bárhonnan bekapcsolódhatnak az exkluzív, profi felvételt tartalmazó élő közvetítésre, amely rengeteg meglepetést tartalmaz majd úgy a setlistben, mint a vendégzenekarokat illetően és természetesen látványos színpadi effekteket is láthatunk majd.

Coen Janssen, a banda billentyűse izgatottan osztott meg részleteket az eseményről:

Rendkívül boldogok vagyunk, hogy megoszthatjuk az évfordulós koncertet - nemcsak azokkal a szerencsésekkel, akik jegyhez jutottak, hanem a világ minden más lakójával is! Hűséges rajongótáborunk a bolygó minden pontján jelen van, és a közvetítés révén mindenki részese lehet ennek a bulinak. Nélkületek nem lenne születésnapi buli!!! Szóval, készítsétek be az italokat és figyelmeztessétek a szomszédaitokat, mert ez egy zajos este lesz!

www.epicastream.com oldalon már kaphatóak az early bird jegyek, a buli pedig közép-európai idő szerint 19:30-kor kezdődik. 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://femcsajok.blog.hu/api/trackback/id/tr6517892281

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása