Magyar nyelvű female metal blog

Fémcsajok

Augusztusban jön az új Delain-dal!

2022. július 05. - Jurancsik Eszter

delain_7.jpg

Rajongók millióit sokkolta a hír tavaly februárban, miszerint a holland csapat addig ismert felállásában megszűnik létezni. A banda a gyakori tagcserék ellenére is stabilnak tűnt a metálszíntéren, ezért is fogadták nagy megdöbbenéssel a fanok a feloszlás tényét.

Martijn Westerholt saját projektjeként kívánja tovább vinni a zenekart, de egy új formációt is alapított Eye Of Melian elnevezés alatt, amelyben a finn Johanna Kurkela (Auri) énekel.

A zenész elmondta: forognak a kamerák a Delain vadonatúj videójához, amely a tervek szerint augusztus 9-én debütál majd, és a Charlotte Wessels énekesnő helyét átvevő frontasszony kilétére is akkor derül fény. Néhány holland rajongó azonban már birtokában van a titoknak: az együttes szülőhazájában két kisebb, titkos koncertet is adott, amelyek alkalmával találkozhattak azzal az énekesnővel, aki a jövőben a banda hangja-arca lesz. Természetesen nem árulhatják el a vokalista nevét, de szerintünk idő kérdése, hogy ez mikor szivárog ki...

Készül az új album is, de a korongról egyelőre még nincsenek érdemi információk.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Delain Official (@delainofficial) által megosztott bejegyzés

A bejegyzés trackback címe:

https://femcsajok.blog.hu/api/trackback/id/tr717875511

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása