Magyar nyelvű female metal blog

Fémcsajok

Klippremier: Cadaveria - Silver Rain

2022. június 21. - Jurancsik Eszter

6086f343-cadaveria-release-the-genesis-of-creation-video-documentary-image.jpeg

"Emptiness" címmel, május 27-én dobta piacra legújabb albumát az olasz black metalos CadaveriaA lemezről eddig öt dalt  (MatryoshcadaDivination, Shamanic PathThe Woman Who Fell to Earth, Emptiness) hozott ki a formáció, az énekesnő Raffaella Rivarolo pedig elmondta: minden eddiginél alaposabb folyamat volt a dalszerzés és a dalok címeinek kiválasztása, a korong pedig a frontasszony betegségéről - 2018-ban diagnosztizálták mellrákkal - és gyógyulásának történetén alapul.

A mai nappal megjelent a hatodik szerzemény a kiadványról, amely a Silver Rain címet viseli.

"Ezt a számot azoknak ajánljuk, akik a bajba kerülve megtanultak táncolni az esőben, anélkül, hogy a vihar végét várnák. A klip néhány jelenete kifejezett tiszteletadás David Lynchnek, aki mindig is mentorunk volt a film nyelvén, és a nemrég elhunyt Julee Cruise-nak."

- utalt a csapat itt arra, hogy Raffaella mindig is nagy rajongója volt a legendás filmrendezőnek és a Twin Peaks című sorozatnak, amelyben rengetegszer feltűnt a június 9-én, 65 évesen elhunyt Julee Cruise.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://femcsajok.blog.hu/api/trackback/id/tr9117863569

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása