Magyar nyelvű female metal blog

Fémcsajok

Pénteken jön Floor Jansen második kislemeze

2022. május 24. - Jurancsik Eszter

fj_5.jpg

Március 25-ével jelent meg a Nightwish-frontasszony első szóló dala, a Fire. A szerzemény könnyedebb hangzást képvisel, Floor is elmondta: szóló munkássága nem a metal elemein alapul majd.

A Fire igen szép sikereket ért el, az énekesnő pedig most azt is felfedte: hamarosan, egészen pontosan május 27-én érkezik a második kislemeze, amely a Storm címet viseli majd.

Készülő albumáról a következőket mesélte:

Rengeteg dal áll készen a megjelenésre, de az albumom nem mostanában fog kijönni. Nincs még kész a lemez, de most nem is lenne értelme felvenni. A világjárvány ideje alatt a Nightwish is új anyagon kezdett dolgozni, és még az sem készült el, úgy néz ki, mostanában fogjuk megcsinálni. Oké, kiadok egy lemezt, de akkor egy újabb szóló koncertet is adnom kell, promóciós munkák és a többi - de ezekre nem jutna most időm, habár ez luxusprobléma. Viszont kiadhatok kislemezeket, nem album-alapú a dolog. És ez jó így. Mindenre felkészültem, és vannak ambícióim.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Floor Jansen (@floor_jansen_official) által megosztott bejegyzés

A bejegyzés trackback címe:

https://femcsajok.blog.hu/api/trackback/id/tr917839463

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása