Magyar nyelvű female metal blog

Fémcsajok

Floor Jansen: "Vannak ambícióim!"

2022. május 12. - Jurancsik Eszter

277487774_7287259341316744_1061692556896295116_n.jpg

Floor Jansen első szóló kislemeze Fire címmel jelent meg március 25-én, és azonnal a rajongók kedvence lett, ám az énekesnő több interjúban leszögezte: esze ágában sincs elhagyni a Nightwisht, amelynek 2013 óta hivatalos tagja. 

A FaceCulture kapta mikrofonvégre a holland csillagot, aki ugyan tervezi első szólóalbumát, ám nem tudja, mikor kerül boltokba.

Rengeteg dal áll készen a megjelenésre, de az albumom nem mostanában fog kijönni. Nincs még kész a lemez, de most nem is lenne értelme felvenni. A világjárvány ideje alatt a Nightwish is új anyagon kezdett dolgozni, és még az sem készült el, úgy néz ki, mostanában fogjuk megcsinálni. 

- magyarázta Floor, majd kitért arra is, hogy a szólólalbum más kötelezettségeket is magával vonna, amelyekre egyszerűen nem jutna ideje mostanában.

Oké, kiadok egy lemezt, de akkor egy újabb szóló koncertet is adnom kell, promóciós munkák és a többi - de ezekre nem jutna most időm, habár ez luxusprobléma. Viszont kiadhatok kislemezeket, nem album-alapú a dolog. És ez jó így. Mindenre felkészültem, és vannak ambícióim.

 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://femcsajok.blog.hu/api/trackback/id/tr5817830263

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása