Magyar nyelvű female metal blog

Fémcsajok

Május 20-án jön az Outlanders új dala

2022. május 11. - Jurancsik Eszter

fc3ogwoweaqc0su.png

Tarja Turunen másik projektje, az Outlanders a tervek szerint még az idén boltokba küldi debütalbumát, amely teljesen más stílusú dalokat tartalmaz majd, mint a finn énekesnő szólólemezei.

A német Torsten Stenzellel karöltve alapított formáció -amelyben olyan nevek is szerepelnek, mint Joe Satriani vagy Mike Oldfield- már három szerzeménnyel is megörvendeztette a rajongókat. Elsőként tavaly november végén jött ki a Closer To The Sky, amelyet idén januárban a The Cruellest Goodybe követett. Március 25-én pedig egy feldolgozással rukkoltak elő Tarjáék: a Depeche Mode World In My Eyes című dalát értelmezték újra, amely számot eredetileg a brit szintipop csapat 1990-es, "Violator" című albumán hallhattunk. 

Néhány napja az Outlanders Facebookos oldalán jelentette be: május 20-ával a negyedik beharangozó is megérkezik, amely a The Sleeping Indian címet viseli majd. A szerzeményben Nkoye Zifah, egy Karib-térségben igen ismert rapper is hallható lesz. 

A nagylemez megjelenéséről egyelőre még nincsenek pontos infók.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://femcsajok.blog.hu/api/trackback/id/tr8917829195

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása