Magyar nyelvű female metal blog

Fémcsajok

Törölte dél-amerikai turnéját a Jinjer

2022. április 22. - Jurancsik Eszter

img_0407_1.jpg

Fájó szívvel, de lemondta Dél-Amerikába tervezett turnéját a Jinjer. Az ukrán csapat 2020 elején is kénytelen volt megszakítani koncertjeit a kontinensen, hiszen akkoriban tört ki a COVID-19 pandémia, akkoriban úgy tervezték, hogy még az év decemberében visszatérnek a latin fanokhoz, ám a járvány elszabadulása keresztülhúzta a Tatiana Shmayluk énekesnő vezette csapat terveit.

Májusban szeretett volna a zenekar újra Délre utazni, ám jelenleg az ukrán-orosz háború nehezíti a helyzetet.

Kedves latin-amerikai testvéreink, nehéz szívvel és szomorúsággal mondjuk le a közelgő májusi turnénkat, és úgy döntöttünk, hogy egyelőre nem foglalunk le új turnéidőpontokat. Köszönjük a promótereknek, hogy ennyire hittek a zenekarban, és mindannyiótoknak, hogy az elmúlt két évben megtartottátok a jegyeiteket, de nem szeretnénk tovább kérni, hogy tovább őrizzétek őket... ígérjük, hogy egy nap újra találkozunk...

- ez áll a banda szomorúsággal átitatott közleményében.

A csapat igyekszik mindent megtenni, hogy hazája ártatlanul szenvedő polgárain segítsen - Eugene Abdukhanov például alapítványt kíván létrehozni, kiadójuk pedig különleges pólókat tervezett, amelyekből több ezer talált eddig gazdára.

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://femcsajok.blog.hu/api/trackback/id/tr5517813583

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása