Magyar nyelvű female metal blog

Fémcsajok

Depeche Mode-feldolgozással készül az Outlanders

2022. március 02. - Jurancsik Eszter

fotojet_8_4.jpg

Tavaly novemberben mutatkozott be Tarja Turunen projektje, a 2011-ben alakult OutlandersTorsten Stenzellel, az elektronikus zenében ténykedő német producerrel karöltve hívta életre a formációt az egykori Nightwish-frontasszony, aki mellett még olyan zenészek vesznek részt a produkcióban, mint Al Di MeolaJoe SatrianiJennifer BattenSteve RotheryMike OldfieldWalter GiardinoRon "Bumblefoot" ThalVernon Reid és Marty Friedman.

Az Outlanders első szerzeménye Closer To The Sky címmel volt hallható, majd január végén érkezett a The Cruellest Goodbye. Tarjáék most bejelentették: március 25-én jön a harmadik dal, amely egy feldolgozás lesz - a Depeche Mode World In My Eyes című klasszikusát hallhatjuk az énekesnő előadásában - a Mode-fanok minden bizonnyal tudják, hogy ez a szám az együttes 1990-es "Violator" címre keresztelt albumán jelent meg.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://femcsajok.blog.hu/api/trackback/id/tr7717770342

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása