Magyar nyelvű female metal blog

Fémcsajok

Kittie: Tara és Ivy is játszanak majd a koncerteken

2022. január 27. - Jurancsik Eszter

fotojet_3_6.jpg

Néhány napja adta hírül a kanadai Kittie, miszerint az idei évben ismét színpadra állnak - a When We Were Young elnevezésű fesztiválon adnak három koncertet is a csajok, amely rendezvényen olyan nevek teszik még tiszteletüket, mint Avril Lavigne, a Bring Me To Horizon vagy a My Chemical Romance

A Lander-nővérek, Morgan (ének) és Mercedes (dobok) néhány nappal ezelőtt az Instagramon nyomtak le egy nosztalgiázós live-ot Fallon Bowman gitáros és Talena Atfield basszusgitáros társaságában, ugyanis a banda "Spit" című albuma nemrégiben lett 22 éves, az akkori felállás pedig ezt ünnepelte meg ily formában. 

A két lány még a kétezres évek folyamán távozott a formációból, most pedig fény derült arra is, hogy kikkel zúznak együtt a Lander-tesók: az egyikük a gitáros Tara McLeod, aki 2005-ben lett a csapat tagja, másikuk a szerb származású Ivana "Ivy" Vujic basszusgitáros, aki 2007 és 2012 között erősítette a csapatot, amíg a 2017-ben, 31 évesen elhunyt Trish Doan pihenőpályára tette a zenélést.

Új album egyelőre nem várható a csapattól, legutóbbi sorlemezük a 2011-es "I've Failed You" volt, majd a 2017-ben különleges koncertet adtak, amelyen az együttes valamennyi tagja színpadra lépett, 2019-ben pedig e fellépést "Kittie: Live at the London Music Hall" címmel DVD-n is megjelentették.

A bejegyzés trackback címe:

https://femcsajok.blog.hu/api/trackback/id/tr7216825050

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása