Magyar nyelvű female metal blog

Fémcsajok

Új albumát készíti az Edenbridge - Te is segíthetsz a csapatnak

2022. január 14. - Jurancsik Eszter

251832856_435679977956629_2306411373863480363_n.jpg

Régóta nem érkezett hír az osztrák Edenbridge háza tájáról. Utoljára egy éve jelentkeztek videóval, mégpedig a Higher című szerzemény akusztikus verziójával, amely a 2010-es "Solitaire" albumon kapott helyet. 

Azonban derék sógoraink nem tétlenkedtek a pandémia ideje alatt sem: nekiláttak ugyanis tizenegyedik albumuk felvételeinek, amely a "Shangri-La" címet fogja viselni. Sabine Edelsbacher-Lavall házaspár által vezetett zenekar most rajongói segítségét is kéri a korong felvételeinek finanszírozásához, hiszen a világjárványt az 1998 óta létező csapat is megérezte. ITT tudod támogatni a bandát!

Lanvall, a zenekar gitárosa még novemberben mesélt a felvételekről és a kampányról:

Az elmúlt 18 hónap mindannyiunk számára kemény időszak volt. Mivel a lezárások röviddel a tervezett európai turnénk előtt kezdődtek, igyekeztem minden energiámat a dalszerzésbe fektetni, ami kezdetben minden másnak tűnt, mint könnyűnek. Ennek ellenére a kreativitásomban egy komoly fordulat következett, aminek eredménye az új "SHANGRI-LA" című albumunk lett. Úgy gondolom, hogy ez az eddigi legsokoldalúbb lemezünk, amely a "The Bonding (Partz 2)" című 16 perces, epikus hosszúságú számban csúcsosodik ki. Jelenleg a felvételek közepén vagyunk, és az eredmény fantasztikusan hangzik, úgyhogy készüljetek fel!

Sabine, az énekesnő hozzátette:

A Ti fantasztikus támogatásotok megerősített minket abban, hogy folytassuk a gyűjtést, és kizárólag a webshopunkon keresztül ajánljuk ezt fel. Adományotok közvetlenül hozzánk jut el, a szokásos finanszírozásos oldalakon keresztüli kitérők nélkül, és a lehető legjobb minőséget biztosítja az albumot illetően!

A formáció legutóbbi sorlemeze, a "Dynamind" egyébként 2019 októberében jelent meg - ITT olvashattok róla kritikát.

A bejegyzés trackback címe:

https://femcsajok.blog.hu/api/trackback/id/tr1416813578

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása