Magyar nyelvű female metal blog

Fémcsajok

Amy Lee: "Csak a vakcina menthet meg minket"

2021. december 21. - Jurancsik Eszter

17390664_1832779396976160_8422655591205676256_o.jpg

Néhány nappal ezelőtt jelentette be az arkansasi Evanescence, miszerint a Halestorm-mal közös turnéjuk maradék állomásait a jövő évre kellett tolni, ugyanis a zenekar minden tagja koronavírus-fertőzésben szenved. A koncertsorozat november 5-én indult Portlandben, 2022-ben pedig január 14-ével folytatódik Cincinnatiben.

Amy Lee, a csapat énekesnője most megosztotta gondolatait a vírusról és a vakcináról egy internetes magazinnak:

Mindent meg kell tenned, hogy megvédd magad és másokat is. Vannak ugyanis dolgok, amelyeket nem tudsz irányítani. Őrült egy helyzetben vagyunk, semmihez nem hasonlítható, amit eddig átéltem.

- magyarázta Amy, aki elárulta: neki és az együttes többi tagjának enyhe tüneteik vannak, az énekesnő meggyőződése szerint ez annak köszönhető, hogy mindegyikük beadatta magának a betegség elleni védőoltást.

A vakcina megakadályozza a súlyos tünetek kialakulását és azt, hogy meghaljunk. Ha te nem is leszel komolyabban beteg, de így is megfertőzhetsz másokat. Óvatosnak kell lenned, hiszen új variánsok jelentek meg. Én mindenkit arra bátorítok, hogy vegye fel a vakcinát és viseljen maszkot, amit a színpadon kívül mi is viselünk. Együtt kell működnünk, másokra is gondolnunk kell, nemcsak magunkra.

- zárta sorait.

A bejegyzés trackback címe:

https://femcsajok.blog.hu/api/trackback/id/tr6616789436

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása