Magyar nyelvű female metal blog

Fémcsajok

Közös dalon dolgozik Morten Veland és Melissa Bonny

2021. október 02. - Jurancsik Eszter

fotojet_3_3.jpg

The Pandemic Pandemonium Sessions elnevezés alatt, több tehetséges énekesnővel egyesíti erejét a norvég Sirenia alapítója, Morten Veland, aki 2009-ben hívta életre Mortemia nevű projektjét.

A szimfonikus/gótikus metált játszó formációban megfordult már Liv Kristine (ex-Leaves' Eyes, ex-Coldbound, Midnattsol), Alessia Scolletti (Temperance), Marcela Bovio (ex-Stream of Passion, MaYaN, Dark Horse White Horse) és Madeleine Liljestam (ELEINE) - itt hallhatod az eddigi nótákat.

Míg jelenleg a Sirenia -amely csapat Riddles Ruins&Revelations című albuma februárban jelent meg- pihenőpályán van, Morten tegnap bejelentette: projektje újabb dalt készít Devastation Bound címmel, amely szerzeményben nem más énekel majd, mint a Rage of Light volt és az Ad Infinitum jelenlegi énekesnője, Melissa Bonny. A svájci szépség csapatának új albuma egyébként október 29-én jelenik meg, így nem panaszkodhat unalomra a fiatal tehetség.

Néhány éve fedeztem fel Melissa zenei munkásságát, és azóta követem a karrierjét. Melissa hangja gyönyörű, amely tiszta arannyá varázsol minden dalt, amit elénekel. Igazán megtisztelve és hálásnak érzem magam, hogy Melissa is részese lesz ennek a projektnek, és már nagyon várom, hogy megoszthassam veletek ezt a dalt.

- áradozott Morten kolleginájáról, akivel közös felvétele október 8-án lesz elérhető a digitális platformokon.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://femcsajok.blog.hu/api/trackback/id/tr2816706576

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása