Magyar nyelvű female metal blog

Fémcsajok

Ambre Vourvahis énekel a Mortemia új dalában

2023. április 28. - Jurancsik Eszter

fotojet_35.jpg

Miközben a Sirenia vadonatúj nagylemeze kiadására készül -a korong "1977" címmel, május 26-án kerül boltokba- addig Morten Veland, a zenekar alapítója szóló munkásságát, a Mortemiát sem hanyagolja. 

A norvég zenész 2009-ben hívta életre a projektet, amely 2021-ben vált igazán aktívvá. Morten olyan énekesnőkkel dolgozott eddig együtt, mint Liv Kristine, Melissa Bonny vagy Heidi Parviainen. 

Ma jelentette be, hogy a projekt következő kislemeze május 3-ával lesz elérhető a digitális platformokon, amely a The Hourglass címet viseli majd, és amely dalban a Xandria jelenlegi frontasszonya, Ambre Vourvahis vendégeskedik majd. 

Ambre hangja csodaszép, tökéletesen illik ehhez a dalhoz. Ez egy rendkívül dallamos és hangulatos szám, benne szimfonikus elemekkel. Igazán megtisztelve és hálásnak érzem magam, hogy Ambre szerepel a projektben, és nagyon várom már, hogy mindenkivel megoszthassam ezt a dalt.

- írta a zenész. 

A bejegyzés trackback címe:

https://femcsajok.blog.hu/api/trackback/id/tr9018112988

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása