Magyar nyelvű female metal blog

Fémcsajok

Within Temptation: egy héttel tolódnak a virtuális koncertek

2021. július 02. - Jurancsik Eszter

within-temptation-june-2021-promo.jpg

A holland Within Temptation nemrégiben jelentette be, miszerint két virtuális koncertre készülnek. A csapat The Aftermath: A Show In A Virtual Reality elnevezés alatt nyomja le a show-kat, eredetileg július 8-án és 9-én láthatták volna a rajongók a bandát, ám az időpontok július 15-re és 16-ra módosultak.

Mindannyian tudjátok, hogy abszolút az átütemezések hősei vagyunk, és most újabb mérföldkőhöz érkeztünk: karrierünk eddigi legrövidebb csúsztatása! Nagyon keményen dolgozunk az online bulik előkészítésén, de mivel ez olyasvalami, amit még azelőtt soha nem csináltunk, és határozottan olyan dolog, amit még soha nem láttatok tőlünk, néha előfordul néhány macera a folyamat során, ami teljesen új nekünk és a stábnak is.

- indokolta a döntést Sharon den Adel énekesnő, majd hozzátette:

Hogy mindent elsimítsunk és a lehető legcsodásabb, látványos és mitikus élményt nyújtsuk nektek, úgy döntöttünk, hogy az előadásokat július 15-re és 16-ra halasztjuk. Ez csupán egy hét, és tudjuk, hogy megéri majd ez a rövid várakozás. Alig várjuk, hogy láthassátok. Ez egy olyan show lesz, amire mindannyian emlékezni fogunk!

A zenekar javában dolgozik következő stúdióalbumán, amelyen helyet kap a tavaly bemutatott Entertain You, a The Purge és a napokban debütált Shed My Skin is.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://femcsajok.blog.hu/api/trackback/id/tr5316610848

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása