Magyar nyelvű female metal blog

Fémcsajok

Klippremier: Heart Healer - This Is Not The End

2021. február 19. - Jurancsik Eszter

Tavaly jelentette be a svéd Magnus Karlsson zenész-producer, miszerint három igen tehetséges hölggyel karöltve létrehozta a Heart Healer projektet, amelynek The Metal Opera címre keresztelt első albuma március 26-ával jelenik majd meg.

A projekt kapcsán Karlsson elárulta: sok nagyszerű zenésszel dolgozott már együtt, de főleg férfiakkal, most kimondottan egy olyan albumot akart, amelyen női hangok hallhatóak.

fotojet_2_6.jpg

A lemezen hallhatjuk a szintén svéd Anette Olzont (ex-Nightwish, The Dark Element, Allen/Olzon), a spanyol Ailynt (ex-Sirenia, Her Chariot Awaits, Trail Of Tears) és a finn Noora Louhimót (Battle Beast), azonban a történet főszereplője az amerikai Seven Spires énekesnője, Adrienne Cowan, aki a gyógyítót alakítja.

Az első videoklip, amelyben Noora énekel, Into The Unknown címmel jelent meg a közelmúltban, ma pedig megérkezett az újabb kisfilm, a This Is Not The End, amelyben a felsorolt hölgyek mellett az Edge Of Paradise-énekesnő, Margarita Monet is hallható, íme:

A bejegyzés trackback címe:

https://femcsajok.blog.hu/api/trackback/id/tr1816432938

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása