Magyar nyelvű female metal blog

Fémcsajok

Novemberre halasztotta budapesti koncertjét a Nightwish

2021. január 29. - Jurancsik Eszter

nw6_1.jpg

Nem csillapodik a világon a koronavírus-járvány, amely sok együttes, énekes menetrendjét is borította. A finn, holland és angol tagokat számláló Nightwish eredetileg 2020. december 7-én lépett volna fel hazánkban, a Papp László Budapest Sportarénában, amelyet 2021. május 31-re halasztott a csapat.

A napokban adta hírül az együttes, miszerint kínai turnéjukat 2022-re tolták, ma pedig a Facebookon tették közzé Floor Jansenék, miszerint az európai állomások is halasztásra kerülnek, így a magyarországi show is csak november 30-ával kerül megrendezésre, amennyiben a járványhelyzet engedi.

Addig is két online koncerttel vigasztalódhatnak a rajongók, amelyek március 12-én és 13-án kerülnek megrendezésre a The Islanders Arms nevű virtuális kocsmában, amelyekről bővebb infókat itt találtok. Nem tudni azonban, hogy a zenekarból nemrég kilépett Marco Hietala basszusgitáros-énekes helyett ki játszik majd az internetes és az élő bulikon.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://femcsajok.blog.hu/api/trackback/id/tr4716408232

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása