Magyar nyelvű female metal blog

Fémcsajok

Megérkezett a Taleteller új albuma - The Path

2020. december 21. - Jurancsik Eszter

taleteller_wide_new.jpg

Néhány nappal ezelőtt volt szerencsém meghallgatni a budapesti Taleteller új lemezét, amely a The Path címet viseli, és hivatalosan ma jelent meg. A dalcsokorról itt olvashatsz kritikát, a zenekarnak pedig köszönettel tartozom a lehetőségért.

A csapatot Tóth Tibor alapította 2010-ben, akinek elképzelése egy olyan szimfonikus metált játszó együttes volt, amely albumonként egy-egy történetet dolgoz fel. Több tagcsere és a debütáló album (Hope Dies Last, 2014) után idén júniusban jelentkezett a formáció új dallal az Aurora képében, Tiborral pedig itt olvashatsz interjút. Szeptemberben megjelent az Emerald Creek című dalhoz készített kisfilm is.

the_path_1.jpg

A zenekar jelenlegi felállása a következő: Tóth Tibor (billentyűk), Csák Annamária (ének), Róth Miklós (dobok), Horváth Imre (gitár) és Uhljar Mihály (szimfonikus hangszerelő). 

Linkek a lemezhez:

https://taleteller.bandcamp.com/

https://open.spotify.com/artist/1gQFn5q72QjAqToxwCRAUy

https://music.apple.com/gr/artist/taleteller/1455304909

A zenekar oldalai:

Weboldal: www.taletellerband.com

Facebook

Instagram

Youtube

 

A bejegyzés trackback címe:

https://femcsajok.blog.hu/api/trackback/id/tr4616352590

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása