Magyar nyelvű female metal blog

Fémcsajok

Dal-és klippremier: Taleteller - Emerald Creek

2020. szeptember 18. - Jurancsik Eszter

Nemrég készítettünk interjút a Taleteller alapítójával, Tóth Tiborral, hiszen nemrégiben jelent meg Aurora című új szerzeménye a csapatnak. 

taleteller_new.jpg

Most a zenekar büszkén jelenti be, hogy mától új daluk és annak videója is elérhető, amely az Emerald Creek címet viseli, újabb darabja tehát a The Path címet viselő albumnak, amely egy történetet mesél majd el 12 dalon át.

 

De vajon mit várhat a hallgató a „Smaragd pataktól”? A balladaszerű dal nemcsak térben és időben mozdít ki egy egészen más univerzumba, hanem egy konkrét fantáziavilágba csöppenhetünk néhány perc erejéig, Annamari csodálatos hangjával vezetve.

emerald_borito_1_rgb.jpg

Nyomjuk hát meg a „Play” gombot és hunyjuk be a szemünket! Ezek után nincs más dolgunk, mint elképzelni Írország felföldjeit, elkísérni egy meggyötört vándort utolsó útjára: az örökkévalóságot ígérő smaragd patakhoz.

Íme, a klip!

 

A bejegyzés trackback címe:

https://femcsajok.blog.hu/api/trackback/id/tr3416205356

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása