Magyar nyelvű female metal blog

Fémcsajok

Szólóban énekel Aeva Maurelle

2020. december 10. - Jurancsik Eszter

Aeva Maurelle az általa alapított Aeverium énekesnőjeként vált ismertté, majd miután 2017 szeptemberében Dianne van Giersbergen otthagyta a Xandriát, a fiúk őt kérték fel, hogy a már lefixált koncerteken helyettesítse. Egy évvel később Aeva otthagyta saját zenekarát, akik Vanessa Katakalos-szal dolgoznak azóta, Dianne pedig másik együttesével, az Ex Libris-szel foglalatoskodik. Aeva nemrég Facebookján felfedte: egyedül is kipróbálja magát.

a-4359419-1490818851-4343_jpeg.jpg

Első szólódala, a Dreamer november 12-én jelent meg a Youtube-on, ám nem ez az egyetlen munkássága a Xandriától függetlenül: a görög Maxi Nil (ex-Elysion, ex-Visions of Atlantis), aki jelenleg a Jaded Star frontlánya, szintén létrehozott egy mellékprojektet, amelynek a She&Her Darkness nevet adta, és első dalát, a The Colors Of My Heart-ot a német énekesnővel közösen vette fel.

A Xandriáról egyébként 2018 decembere óta, azaz két éve nincs érdemleges hír, viszont a csapat honlapjáról kiderül, hogy Steven Wussow basszusgitáros 2019 folyamán kilépett a formációból és az Orden Oganban ténykedik. Így az együttest jelenleg Marco Heubaum, Gerit Lamm és Philip Restemeier alkotják.

Íme, a Dreamer és a The Colors Of My Heart klipje!

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://femcsajok.blog.hu/api/trackback/id/tr9416327380

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása