Magyar nyelvű female metal blog

Fémcsajok

Aeva Maurelle kilépett az Aeveriumból

Ma jelentette be a hírt az énekesnő

2018. szeptember 10. - Jurancsik Eszter

A német Aeverium nevű, szimfometál-csapat 2013 óta létezik, énekesnőjük pedig a képzett szoprán Aeva Maurelle. A hölgy akkor került igazán az érdeklődés középpontjába, miután 2017 szeptemberében a holland Dianne van Giersbergen elhagyta a Xandria fedélzetét

14517768931_588cbf1765_b.jpg

A banda férfi tagjai Aevát kérték fel Dianne helyettesítésére, az ex-frontasszony távozását követő koncerteket és kisebb turnékat már vele tartották meg. 

A német szőkeség nemrég a Facebookon jelentette be: otthagyja az Aeveriumot.

"Kedves Mindenki! Szeretném bejelenteni, hogy sajnos mostantól az Aeverium és én külön utakon járunk. Köszönettel tartozom a fiúknak minden pillanatért, amelyet a színpadon és a színpad mögött megéltünk. Kedves emberekkel töltöttem el csodás időszakokat és tapasztalatokat. Ezt mindig látni fogom magam előtt. Természetesen folytatom az énekesi karrieremet, kíváncsian várom, mi fog velem történni a jövőben."

- írta Aeva, akiről sokan máris azt rebesgetik, hogy az egy éve állandó énekes nélkül maradt Xandria mikrofonja mögé kerül. 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://femcsajok.blog.hu/api/trackback/id/tr6314232637

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása