Magyar nyelvű female metal blog

Fémcsajok

Helle Bogdanova is koronavírusos

2020. november 13. - Jurancsik Eszter

Nem csillapodik a koronavírus-járvány a világon, és egyre több sztárról, közszereplőről derül ki, hogy elkapta a fertőzést. 

Nemrégiben Zuberoa Aznárez, a spanyol Diabulus In Musica frontasszonya tudatta rajongóival, hogy megbetegedett, tegnap pedig az ukrán Ignea énekesnője, Helle Bogdanova osztott meg aggasztó híreket Facebookján. 

116699561_990069891456120_2359838760341493900_o.jpg

Kiderült: elvégeztette magán a koronavírus-tesztet, ugyanis napok óta magas láz és köhögés gyötri, valamint elvesztette íz-és szagérzékelését is. A mai napon kapta meg Helle az eredményt, amely sajnos pozitívnak bizonyult. Elmondta: a tünetek miatt igencsak ramatyul érzi magát, és elkeseríti, hogy sok ember még most sem hiszi el, hogy ez a veszélyes vírus létezik.

Az énekesnő tehát otthon gyógyulgat, mi pedig jobbulást kívánunk neki!

A banda legújabb lemeze egyébként The Realms of Fire and Death címmel, április 17-én jelent meg, amelyről a Disenchantment és a Jinnslammer című dalokat klipes formában is láthattuk.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://femcsajok.blog.hu/api/trackback/id/tr6216284614

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása