Magyar nyelvű female metal blog

Fémcsajok

Új dal az Evanescence-től: Use My Voice

2020. augusztus 19. - Jurancsik Eszter

Az arkansasi Evanescence a tervek szerint még idén boltokba küldi új albumát, amely a The Bitter Truth címet kapta - a kiadványon a csapat ígérete szerint visszatér a tipikus Evanescence-s hangzásvilághoz.

evanescence.jpg

Hallhattuk a készülő lemezről a Wasted On You és a The Game Is Over című szerzeményeket, amelyekhez videó is készült, múlt hét pénteken pedig felkerült a Youtube-ra egy újabb dal, amely a Use My Voice címet viseli. 

Amy Lee énekesnő elárulta: a nóta politikai nézeteit tükrözi.

"Már régóta hullámzott bennem ennek a dalnak a szövege."

- magyarázta, hozzátéve: eddig nem beszélt politikai nézeteiről, ám most megtörte a csendet.

83504439_2984856448232772_5972284357325357056_o.jpg

"Soha nem beszélek politikáról, mert nem szeretném megosztani a rajongókat. Azt akarom, hogy a zene legyen a szabad helyünk, ahol mindannyian megtaláljuk a közös hangot, de néha az érzéseimet nem tudom visszatartani.  És ha igaz akarok maradni magam és a zeném felé, mint amilyen mindig is voltam, akkor ki kell mondanom, ami a szívemet nyomja."

Amy májusban, George Floyd halála kapcsán mondta el: dühös a rendőrök eljárására a férfival szemben, és Donald Trump tiltakozások elleni reakciója is felháborította.

Akkoriban írta a következő sorokat:

"Nem fogadok el hazugságot, csalást vagy megfélemlítést a kormányomtól! Ha szó nélkül tűrjük ezeket a visszaéléseket, akkor rendben van, ha vezetõink hazudnak nekünk, csalnak, döntéseinket pedig semmibe veszik."

Így zárta mondandóját:

"Soha nem fogok meghajolni egy diktátor előtt!"

Íme, az új dal, a Use My Voice:

 

A bejegyzés trackback címe:

https://femcsajok.blog.hu/api/trackback/id/tr8316169496

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása