Magyar nyelvű female metal blog

Fémcsajok

Klippremier: Aleah - Breathe

Ma lenne 44 éves az énekesnő

2020. július 01. - Jurancsik Eszter

Ugyan a néhai Trees of Eternity-frontasszony Aleah Stanbridge posztumusz lemezének fizikai formátumú megjelenése a koronavírus-járvány miatt csúszik, akik korábban megvásárolták a kiadványt, ma reggel megkapták a letöltési linket a Svart kiadótól. A korong a tervek szerint július 17-én landol az üzletek polcain, és e dátumot követően kapják meg postán azok, akik áprilistól előrendelték.  

ed870918d426001a625c9dfb1a6cc377.jpg

Másik örömhír, hogy a mai nappal elérhetővé vált a 2016 áprilisában, 39 évesen elhunyt Aleah újabb dalának videója, a Breathe. 

Az angyali szépséggel és hanggal megáldott Aleah a mai napon lenne 44 éves, a kisfilm elején pedig ő is látható egy régebbi felvételen, amint Velencében, egy gondolában ül és mosolyogva integet a kamerának. 

Íme, a videó:

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://femcsajok.blog.hu/api/trackback/id/tr9615976632

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása