Magyar nyelvű female metal blog

Fémcsajok

Sharon den Adel: "Nincs értelme száz embernek játszani..."

Sötéten látja a koronavírus miatt a közeljövőt az énekesnő

2020. június 26. - Jurancsik Eszter

A több, mint fél éve tomboló koronavírus-járvány (COVID-19) minden ember életét megváltoztatta; rengetegen kerültek nehéz helyzetbe, beleértve a zenészeket is, hiszen ők főleg a turnékból élnek. 

Több együttes és előadó fejtette ki véleményét e kritikus helyzettel kapcsolatban, Sharon den Adel, a Within Temptation frontasszonya például előre látta, hogy az Evanescence-szel közös Worlds Collide turné idén már nem lesz megtartva. A két csapat bulijai 2021 őszén, tehát több, mint egy év múlva lesznek megtartva.

Most újabb gondolatokat osztott meg Sharon a koronavírus-helyzet kapcsán a Sonic Perspective nevű zenei magazinnak - az énekesnő igencsak sötéten látja a közeljövőt. 

95322729_111626370534930_4518034909373136896_n.jpg

"Nos, nem fognak menni a koncertkörutak, amíg nincs oltás vagy gyógyszer a koronavírus ellen. Ha lesz, akkor visszatérhetünk a turnézáshoz. Amennyire tudom, néhány kisebb fesztivál meg lesz tartva kicsit később, azt mondják, kisebb közösségben nem terjed annyira a vírus, de a beltéri rendezvények miatt nagy szükség van vakcinára vagy gyógyszerre. Ezért nem hiszem, hogy bármilyen turné is lesz, amíg ez irányban nem lesz változás. És nem látok logikát abban, hogy csak száz embernek játsszunk. A helyszínek, ahol fellépünk, hatalmasak, tehát száz ember előtt fellépni nincs értelme."

- kezdte fejtegetni véleményét az énekesnő, aki azt is elárulta: unja az akusztikus karanténkoncerteket.

"Meg kell mondjam, hogy nagyon unalmasak már az akusztikus koncertek, újra meg újra! Nagyon szeretem a zúgó gitárokat, és azt szeretném, hogy igazi bulik legyenek, a közönséget akarom, jó lenne az energikus interakció, a kölcsönhatás a rajongókkal. Hiányzik! De természetesen ez kedves dolog, és szerintem sokaknak tetszik."

- zárta sorait Sharon, aki csapatával mindent igyekszik megtenni, hogy kárpótolja a rajongókat - új dalokat terveznek kiadni.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://femcsajok.blog.hu/api/trackback/id/tr2915948110

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása