Magyar nyelvű female metal blog

Fémcsajok

Klippremier: Jinjer - Noah

Új videóval jelentketett a banda!

2020. május 13. - Jurancsik Eszter

Kényszerpihenőjét tölti az ukrán Jinjer is, akik dél-amerikai turnéjukat voltak kénytelenek félbeszakítani a koronavírus-járvány miatt. Tatiana Shmaylyuk énekesnő és társai a többi együtteshez, zenészhez hasonlóan visszavonultak, ugyanakkor elárulták: alig várják, hogy visszatérhessenek a latin rajongókhoz, ám ez csak decemberben lesz esedékes.

68729c63.jpeg

Nemrégiben a Pit Of Consciousness című dalukhoz élőfelvételes videót készített a banda, most pedig itt a vadonatúj szám, amelyhez kisfilm készült - a zenekar választása a Noah című szerzeményre esett, amely tavaly megjelent, Macro címet viselő albumon kapott helyet. Eugene Abdukhanov, a formáció gitárosa elmondta: a dalszöveg írásakor Tatianát a bibliai Noé története inspirálta. Egészen pontosan az, hogy mi történne, ha nem sikerülne megmenteni a Földön az életet? Illetve a zenész azt is hozzátette: most különösen aktuális ez a kérdés. 

Íme, a videó!

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://femcsajok.blog.hu/api/trackback/id/tr9015689808

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása