Magyar nyelvű female metal blog

Fémcsajok

Jinjer: decemberre halasztották a dél-amerikai turnét

Tatianáék is visszavonultak

2020. március 27. - Jurancsik Eszter

Sorra mondják le vagy halasztják el koncertjeiket a metálzenészek, köszönhetően a világon tomboló koronavírus- járványnak (COVID-19). 

Az ukrán Jinjer a napokban adta utolsó koncertjét Észak-Amerikában, ezt követően pedig Dél-Amerikába utaztak volna, hogy a tavaly október 25-én megjelent Macro című nagylemezt népszerűsítsék. Azonban a Tatiana Shmailyuk által vezetett banda is a fellépéssorozat átütemezésére kényszerült, hiszen a déli féltekén is jelen van a fertőzés. 

v_s_-1023.jpg

"Kedves barátaink, sajnálatos módon a mostanra tervezett latin-amerikai turnénkat 2020 decemberére kell halasztanunk. Ez a koronavírus-járvány az elmúlt hetekben üldözött minket. Mindent megtettünk, hogy megmentsük a turnét, de ez nem rajtunk múlott. Ezenkívül természetesen nem akarjuk kockáztatni rajongóink és a saját egészségünket sem. A jelenlegi helyzetben össze kell tartanunk, de a legfontosabb dolog, hogy ne pánikoljunk, maradjunk nyugodtak. Kérünk Titeket, tegyetek meg minden óvintézkedést a fertőzés elkerülése érdekében, és reméljük, hogy zenénk jó hangulatban tart Benneteket, amíg ez véget nem ér. Bízunk benne, hogy hamarosan visszatérhetünk a csodálatos kontinensetekre! Vigyázzatok Magatokra"

- írta Instagram-oldalán szomorúan a brigád, akik Franciaországban is turnéztak volna, ám e koncerteket szeptemberre halasztották.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Dear friends, It’s with very heavy hearts that we have to announce the postponement of our current Latin America tour to December 2020. This COVID-19 Tsunami has been chasing us down for the last few weeks and it finally caught up. We did our very best to save the tour but the local situations are just beyond our control ... besides, we definitely do not want to risk the health of our fans nor ourselves any longer. In the current situation we all need to stay united but most importantly we must not panic and need to stay cool ... Please take all precautions not to get infected and hopefully our music will keep you in good spirits until this passes. We are looking forward to returning to your amazing continent soon to deliver the JINJER show you all deserve! BE SAFE!! @napalmrecordsofficial @idlentertainment

JINJER (@jinjer_official) által megosztott bejegyzés,

A bejegyzés trackback címe:

https://femcsajok.blog.hu/api/trackback/id/tr4615565034

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása