Magyar nyelvű female metal blog

Fémcsajok

Amy Lee: "A valóság nem tündérmese..."

Az új Evanescence-album címéről mesélt az énekesnő

2020. május 08. - Jurancsik Eszter

Az arkansasi Evanescence-től nemrégiben hallhattuk a Wasted On You című dalt, amelyhez igen különleges módon készült videoklip: a koronavírus miatti karantén ugyan elvágta a hagyományos forgatást, ám a tagok igen kreatívan oldották meg a feladatot: otthonaikban, telefonjaik segítségével rögzítették a kisfilm kockáit.

Amy Lee énekesnő már tavaly elmondta: kemény lesz a következő lemez, amelyről kiderült, hogy a The Bitter Truth címet fogja viselni, valamint visszatérnek a tipikus Evanescence-hangzáshoz. Legutóbbi, 2017-ben kiadott Synthesis címre keresztelt korongjukon hallhattunk szimfonikus zenekart és régebbi szerzemények újrahangszerelt változatait, ám a The Bitter Truth-on visszatalálnak a gyökereikhez.

evanescence.jpg

A lemezcím kapcsán a frontasszony Amy mesélt egy videochat-interjúban:

"Mivel a dalszövegek most készülnek, és jelen pillanatban >>csak úgy vagyok<<, kiábrándító témákat találok. A mesék nem valóságosak, és nehéz felnőttnek lenni - valójában azért, mert valaki más nem felelős a döntéseinkért, valamint megismerni a saját valónkat, megvédeni magunkat, és meghalni - mindannyian el fogunk menni. Nincs varázslatos kastély."

- mesélt kendőzetlen őszinteséggel Amy a korong címét ihlető témákról, majd így egészítette ki mondandóját:

"Ez végzetesnek és ködösnek hangzik, de választhatunk, hogy elfogadjuk ezt az igazságot és benne élünk, és úgy döntünk, vagy választhatjuk azt is, hogy feladjuk. És ez nagy küzdelem, de az én döntésem határozottan az volt, hogy lenyelem ezt a pirulát."

 

A bejegyzés trackback címe:

https://femcsajok.blog.hu/api/trackback/id/tr7815670186

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása