Magyar nyelvű female metal blog

Fémcsajok

Epica: befejeződtek a lemez munkálatai

Simone Simons is rögzítette az énekes részeket

2020. április 27. - Jurancsik Eszter

Nemrégiben írtunk arról, hogy a holland zenemágusok új lemezüket készítik - utolsó stúdiólemezük a 2016-ban kiadott The Holographic Principle volt.

epica_band_2020.jpg

Néhány héttel ezelőtt a FaceCulture készített videóchat-interjút a csapat hörgősével/gitárosával, Mark Jansennel, aki elárulta: minden hangszer és kórus rögzítve lett, már csak az ő hangja és Simone Simons éneke hiányzik. Azonban a világot rettegésben tartó koronavírus keresztülhúzta a zenekar számításait, hiszen nem vonulhattak stúdióba. A zenész azt is elmondta: lehet, hogy az album emiatt késni fog, de természetesen az egészség az első.

b635a17a41e39d7571a53580cce4b5c7.jpg

Azonban néhány napja Simone Twitter-oldalán csiripelte a nagy hírt: sikerült megoldani az éneksávok felvételeit, és már be is fejezte a munkát. A készülő korong címe, borítója és dallistája egyelőre nem ismert, ám azt tudni lehet: a banda legújabb műve hasonlatos lesz a 2014-es, The Quantum Enigma című nagylemezhez.

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://femcsajok.blog.hu/api/trackback/id/tr7315644760

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása