Magyar nyelvű female metal blog

Fémcsajok

2025-ben kerülhet boltokba az Epica új lemeze

2024. március 02. - Jurancsik Eszter

421680957_871154381681035_7230588328800808550_n.jpg

Néhány hónappal ezelőtt jelentette be a holland zenekar, hogy idén tavasszal kezdik meg új, sorban kilencedik nagylemezük felvételeit. Simone Simons, a csapat énekesnője most a mexikói Summa Inferno nevű metalmagazinnal osztott meg információkat - az interjúból kiderül, hogy a korongra még jó ideig várni kell.

Mostanra elég sok dalunk lett az új Epica-albumra. Azt sem tudom jelenleg, hogy mindet fel tudjuk-e venni, de rengeteg anyagunk van. Nemrég az egész zenekar összeült, hogy demokat írjunk, illetve hogy kidolgozzuk a dalokat, éneksávokat és működőképes szövegeket alkossunk. Már összeállítottuk a stúdiós menetrendet, az albumnak nyár végére kell elkészülnie, ez pedig azt jelenti, hogy 2025-ben jelenhet meg.

- magyarázta Simone, aki elárulta: nagyon szereti az új számokat.

Több dalt írtunk, mint amennyi egy albumra ráfér, szóval nagyon jól állunk, az új lemezre és a Symphonic Synergy koncertekre fókuszálunk, és mindez rengeteg munkával jár. 

A csapat ősszel négy speciális koncertet ad Symphonic Synergy elnevezés alatt, amelyeken jelen lesz egy szimfonikus zenekar is, az első kettőt szeptember 19-én és 20-án Amszterdamban, a másik kettőt pedig december 6-án és 7-én Mexikóvárosban.

A bejegyzés trackback címe:

https://femcsajok.blog.hu/api/trackback/id/tr1918343759

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása