Magyar nyelvű female metal blog

Fémcsajok

Cristina Scabbia: "Nem félünk a koronavírustól!"

Instagramján üzent rajongóinak az énekesnő

2020. február 27. - Jurancsik Eszter

Tavaly decemben tört ki a világot rettegésben tartó koronavírus, amely a kínai Vuhan városából kezdett terjedni. A betegség gyorsan elért Kínán kívülre is, találtak fertőzötteket Európában, Olaszországban eddig közel 500-an kapták el a vírust, 12 ember pedig meghalt. 

tumblr_3dbbe4765e6d09f138eeef371b0542b6_0152aa9f_640.jpg

Lombardiában is találtak fertőzötteket, a régió székhelye pedig Milánó, ahonnan a Lacuna Coil tagjai is származnak, Cristina Scabbia énekesnő pedig jelenleg is ott él. Az együttes szorgalmasan turnézik tavaly október 11-én megjelent Black Anima című lemezével, idén pedig olyan helyekre is ellátogat a csapat, mint pl. Indonézia vagy Dubai. A koronavírus kapcsán a frontasszony is megosztotta gondolatait Instagramján.

A posztból kiderül: a zenekar nem fél a betegségtől.

"A világon mindenkinek, akik aggodalmukat fejezik ki nekem a vírus miatt: nagyon köszönöm, hogy aggódtok, de jelenleg rendben vagyunk és folytatjuk a mindennapi életünket. A helyzet nem olyan őrült, mint a média azt elmondja, és nem vagyunk olyanok, mint a The Walking Dead. Nem félünk semmitől, we fear nothing!"

- utolsó mondata a 2014-ben kiadott Nothing Stands In Our Way című dalban hallható.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://femcsajok.blog.hu/api/trackback/id/tr7415493570

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása