Magyar nyelvű female metal blog

Fémcsajok

Klippremier: Nightwish - Noise

Végre megérkezett a kisfilm!

2020. február 07. - Jurancsik Eszter

Floor Jansenék tavaly szeptemberben fedték fel, miszerint új klipen dolgoznak - ám sokáig titok fedte a nóta címét és azt, hogy mikor láthatjuk a videót.

nw6.jpg

Nemrégiben a finn, holland és angol tagokból álló zenekar elárulta az április 10-én érkező, sorban kilencedik nagylemezének címét, valamint megmutatták a borítót és a számlistát is - a korong a Human :II: Nature címet fogja viselni és dupla CD-t kapnak kezükbe a rajongók. 

Néhány napja kiderült: a londoni Természettudományi Múzeum falai között zajlott az új videoklip forgatása, amelynek ízelítőjéből láthattuk, hogy nem mindennapi képi megoldásokat eszközölt a banda. Most végre elérhető a teljes kisfilm, amelyet a Youtube-on tekinthettek meg, íme a Noise!

 

A bejegyzés trackback címe:

https://femcsajok.blog.hu/api/trackback/id/tr7415463690

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása