Magyar nyelvű female metal blog

Fémcsajok

Alissa White-Gluz: "A metálzenészek a világ legtehetségesebb zenészei!"

Véleményét osztotta meg az énekesnő

2020. január 03. - Jurancsik Eszter

A svéd Arch Enemy körül mostanság elég nagy a csend, habár korábban annyit megtudhattunk: tervben van az új album. A csapat utolsó kiadványa a 2017 szeptemberében megjelentetett Will To Power volt, amellyel hosszú hónapokig turnén voltak.

A banda kanadai származású frontlánya, Alissa White-Gluz azonban nemrég interjút adott, amelyben zenével kapcsolatos nézeteit osztotta meg. Elárulta: szerinte a világ legtehetségesebb zenészei a metál szcénában ténykednek.

 5b4a27eb83f311cdcfadd9f7f81c1e1d.jpg

"Úgy gondolom, az emberek eg részének rossz benyomása van a metálzenéről. Úgy értem, azt gondolják, ez csak erőszakos, agresszív zene lehet. Szerintem a világ legtehetségesebb zenészei mind metálzenészek! Világszínvonalú dobosok, gitárosok, énekesek! A show-k pedig erőteljes élmények a közönség számára."

- kezdte mondandóját, majd szót ejtett saját magáról is:

"Időnként saját tervezésű ruhákban lépek színpadra, szeretek verseket írni és fotózni is, de mivel a zenekarral folyamatosan úton vagyunk, évi kétszáz-kétszázötven koncerttel, nem sok időm van ezekre. A rajongóim, akiket egyébként Beatlingsnek nevezek, nagyon értékelik a kreativitásom."

- árulta el Alissa, aki együttesével jövőre folytatja a turnézást, és szólóprojektjén is dolgozik.

A bejegyzés trackback címe:

https://femcsajok.blog.hu/api/trackback/id/tr8615391060

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása